ÁPISZ SE - Kalandorok természetjáró szakosztály
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Túráinkon való részvétel feltételei:

FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG!

Egynapos, belföldi túrákon: 

A részvételi díj 300-500 Ft, melyet a túra indulásakor, a gyülekezési helyen, készpénzben kell megfizetni. A túrakiírás minden esetben tartalmazza az aktuális összeget. A részvételi díj az utazási költségeket NEM tartalmazza!


Többnapos, vagy külföldi utak esetén: 

A részvételi díj változó, szállás- és utazási költség függvénye. Ezekre a túrákra előre jelentkezni szükséges, és előleg/foglaló, majd pedig megadott határidőig a fennmaradó összeg utalása kötelező a szakosztály számlaszámára. Az aktuális költségeket és fizetési feltételeket minden túrakiírás tartalmazza, melyek BE NEM TARTÁSA érvénytelen jelentkezésnek minősül.
Többnapos túráinkon időnként sátrazunk, de külföldi útjaink során többnyire panzióban, kempingben szállunk meg. Ennek díját csak hozzávetőlegesen tudjuk közölni, mert a szállásfoglalás csak a lezárt jelentkezést követően, konkrét létszám függvényében történik. 
Többnapos túráinkra előre utalással történik a befizetés. A jelentkezéssel egyidejűleg kérjük átutalni a foglalót, melynek összege 5000 Ft. A fennmaradó összeget indulás előtti 5. napig kérjük kiegyenlíteni.
A többnapos túráink minimum 5 fővel indulnak. 
Egyhetes, vagy annál hosszabb időtartamú túráink esetében a túravezető a túrakiírásban ennél szigorúbb feltételeket is megszabhat a jelentkezéssel, fizetéssel kapcsolatban. Ennek indoka, hogy ilyen esetekben bonyolultabb, időigényesebb a szervezés, pl. egy 9 napos vándortúra esetén több szállással is egyeztetni, a szállást jóval előbb lefoglalni, stb... 

A befizetés bankszámlára történik: 
Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet 
64400051-30084368-51100014

Amennyiben készpénzben szeretnéd rendezni az előleg befizetését, keresd fel a túravezetőt, és egyeztess személyes találkozót vele!

Jelentkezés:

Emailben, vagy a túrakiíráshoz tartozó fórumban a szükséges adatok megadásával: jelentkezők száma, neve, elérhetősége. 
Email cím: 
Domi szervezése esetén: turakaland01@gmail.com
Fidi szervezése esetén: fidi.radio@gmail.com

FIGYELEM!!!! Nem tudjuk garantálni érvényesként a jelentkezést, ha Fidi túrájára Domi email címén jelentkezel, vagy fordítva. A szervezés a túravezetők részéről mindig önállóan zajlik. Például, ha Domi külföldön van, és te Fidi túrájára a Domi email címén jelentkezel, nem fogja tudni Fidit értesíteni.  

A jelentkezés a megjelölt előleg, foglaló, illetve a teljes részvételi díj befizetésével válik érvényessé! 

Lemondási feltételek: 

Amennyiben a lemondás az indulást megelőző 5. nap előtt történik, a foglalót visszafizetjük. 
Indulás előtti 5. napon belüli lemondás esetén sem a foglalót, sem az átutalt teljes összeget nem áll módunkban visszafizetni.
Amennyiben nincs meg a minimális 5 fő létszám (ez azt jelenti, hogy minimum 5 ember részéről a túrát megelőző 5. napon a teljes összeg még nem került átutalásra), illetve a túra a szakosztály hibájából elmarad, a teljes befizetett összeget visszafizetjük.
Keresés
Naptár
«  Május 2020  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2020
    Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben