ÁPISZ SE - Kalandorok természetjáró szakosztály
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
ÁPISZ SE      
Kalandorok Szakosztálya
    
Túrázunk, kirándulunk, művelődünk, sörözünk, bográcsozunk, sütögetünk, csobbanunk, bulizunk... sokféle program keretében jól érezzük magunkat:)
Megyünk gyalog, kerékpárral, hótalppal, túrasível. Szervezünk belföldi és külföldi utakat egyaránt. Egy napra, vagy akár kilencre, határt csak a szabadidőnk szabhat, de kalandvágyunk végtelen. Bejárjuk a magyarországi erdőségeket, a Pilistől a Zemplénen át a Mecsekig, kirándulunk az Alföldön, vagy messzebbre tekintve megnézzük a szlovén, erdélyi, szlovák magashegyek csúcsairól elénk táruló szépkilátást... felsorolni nem lehet, milyen sok helyen kalandoztunk már, és időről időre visszatérünk, mert a természet sosem mutatja kétszer ugyanazt az arcát...:) sőt, mivel a kalandvágy és a kíváncsiság együtt jár, mindig felfedezünk újabb és újabb helyeket is!

Mindezek a kellemes időtöltések mellett szakítunk időt a munkára is, hogy a természetjárás élménye még sok generációnak nyújthasson hasonló örömöket. Részt veszünk a pihenőhelyek karbantartásában, a turista jelzések felújításában, szervezünk szemétszedő napokat az erdőben. 

Végül pedig, de nem utolsó sorban, a Könyvgyűjtési Misszió szerves részét képezzük, melyet Kecskeméten Falusi Norbert szervez, a budapesti képviselet pedig szakosztályunk elnökének, Domonkos Lajosnak a nevéhez fűződik.
Erről bővebben a http://sokkicsi.ucoz.hu honlapon olvashatsz.
  
 
Munkásságunkat megörökítő filmeket itt tudod megnézni, a túrákon forgatott képkockákat pedig a Blogok menüben éred el. Jó szórakozást! 
                                              
2013

A Promontor tévé műsorán: 

A Kecskeméti tévé sugározza:
2012

A novemberi könyvmisszió utunk során készült film, 4 részben:


2011

A könyvmisszió második útjáról készült film:


2010

A misszió első útjával kapcsolatos film:Keresés
Naptár
«  Május 2020  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2020
    Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben